2023. okt 03.

Szabadság

írta: Sziaszőrmók
Szabadság

Nyolcadik rész

Nem fogom abbahagyni a nyávogást, akárhogy is kéred. Kisember is bömböl, kénytelen vagyok túlharsogni, hogy valaki meghallja segélykiáltásaimat, hogy utálok ebben a guruló izében utazni. Azért, mert nőstény ember létedre nem vagy képes felfogni egy körforgalom működését és felhajtottál az autópályára teljesen ellenkező irányba, mint ahova mennünk kell, arról nem én tehetek. Vagy most nem is engem szidsz, hanem valami GPS-t? Kinek mondod, hogy most miattad állunk a dugóban, ráadásul rossz irányban? A kisemberre vagy mérges, rám vagy a GPS-vagy mit tudom én mire? Szóval mindenkit utálsz. A dugót, az ordítást, a nyávogást, az állatorvost, a menhelyeket, a világot, hogy minek mentél bele egy macskába. Ha gondolod befogom, ha ez segít. Mit is mondtál, állatorvos?

Te nőstény ember milyen fura vagy. Az előbb még kiakadva rikácsoltál, most meg kedvesen simogatsz és mantrázod, hogy nem lesz semmi baj, este jövünk érted. Kiért, minek, mi történik? Itt hagysz? Hol? Milyen műtét? Kisember segíts! Te érted ezt?

75443079_2882126415166178_2253917971296550912_n.jpg

Nem érdekel, hogy kedves vagy. Itthagytál az állatorvosnál, a menhelyen. Láttam Marcit is. Azt hittem vége. Soha nem bocsátom meg neked. Ne is kérd, hogy nyávogjak. Kisember téged szeretlek, de most hagyj békén, még forog a világ.

Miért bámul az egész pereputty már megint? Kisember, nagyember, két nőstény kisember, a még kisebb kisember.  Ma volt egy kis összetűzésem nőstény emberrel. Elvitt arra a bizonyos műtétre, amit oly sokat emlegetettek mind előtte. Nagyon örülök, hogy simogatsz nőstény kisember, de most egy kicsit magam lennék, picit kábán érzem magam. A hányásokat feltakaríthatod, elég elviselhetetlen a szag. És leszidás most tuti nem jár, az a cuki doki néni, aki megvizsgált, azt mondta ez normális. Remélem te sem aggodalmaskodsz túlságosan férfiember. Kialszom magam, aztán játszhatunk. Csak nőstény emberhez nem szólok.

Hova viszel? Friss levegőt érzek ketrec nélkül. Tényleg szabad? Mehetek? Hát igaz? Ezt mondtátok állandóan, meglesz a műtét és utána mehetek világot látni. Imádlak nőstényember! Szabadság!

Na jó, mostmár bemehetünk, befagy a seggem.

Szólj hozzá