Szia Szőrmók!

Jean-Luc és Sebastian

2024. jan 30.

Minden kutya szeret sétálni?

írta: Sziaszőrmók
Minden kutya szeret sétálni?

23. rész. Szőrmók Sebastian

Kaptam nyakörvet meg bilétát, ráírták, hogy Sebastian, meg néhány számot, anya gondosan magyarázta, hogy le ne szedjem, mert ha kis hülye vagyok és elfutok akkor haza tudnak hozni és mondta, hogy ez a nevem, a telefonszámunk és nagyon nagyon szép vagyok a kék nyakörvemmel. Cicának is kék van, de neki csillog, olyan csábítóan, csak picit megnézném közelebbről, na jó icipicit megrágcsálnám, hátha csillogó lenne tőle a fogam, tuti tetszene neked is anya.

Kapok hámot is, meg pórázt, de csak sétához, anya öltöztet, magyaráz, és kinyitja az ajtót, hogy menjek.

  Ne. Nem értem, most akkor ennyi volt? Azt hittem imádsz, azt mondtad örökkön örökké szeretni fogsz, én meg bedőltem neked. Azt is hagytam, hogy húzd a szőröm kifésülés ...

Tovább Szólj hozzá

2024. jan 23.

Első hetek, kutya gondok

írta: Sziaszőrmók
Első hetek, kutya gondok

22.rész Szőrmók Sebastian

Lehet most bajban vagyok? Nőstény gazdi ugyan nem kiabál, de püffög magában. Felszedi az összes szőnyeget és aggodalmasan kántálja, hogy buta ez a kutya, sose lesz szobatiszta. Nem tudom, mi az a szobatiszta, anya, elmagyaráznád nekem? Azt se értem, hogyha nőstény gazdi felszedi az összes puha szőnyeget, akkor hová fogok tudni kakilni. A padló olyan kemény és kényelmetlen.

Kezdem érteni, ha nem akarod, hogy éjjel kakiljak, ne hagyd elől a kaját. Eszem, kakilok, ennyi, ilyen egyszerű. Jó lenne valami rendszer, hogy mit akartok, mert kezdek összezavarodni. Menjek ki, ne menjek ki, ha kimegyek jöjjek be, vagy mégse, mert koszos vagyok, de mégis, mert megtörölsz inkább, és mehetek újra, ja nem, nem mehetek újra, most minek hívsz be vagy éppen ki ...

Tovább Szólj hozzá

2024. jan 16.

Tanítható a kiskutya, vagy "buta" marad?

írta: Sziaszőrmók
Tanítható a kiskutya, vagy "buta" marad?

21.rész Szőrmók Jean-Luc

Fut, mint a hülye össze vissza, mint aki sose látott kertet. Örül, mint kutya a farkának.

Ó hát egy kutya, tényleg. Basszus, egy kutya. Sose fogom megszokni. Ha ki tudnám nyitni a kertkaput talán megszabadulhatnék tőle. Csak olyan kis szerencsétlen, tuti rögtön felfalná egy patkány és hát a halálát azért nem kívánom, csak sokkal jobban örültem volna, ha ezzel a fehér szőrcsomóval nem a saját házamban kellett volna megismerkednem. Most jót röhögnék szomszéd vöröskén vagy szembe fekete szomszédon, hogy kaptak társaságnak egy kutyát, erre mit ad isten, nekem kell itt jóképet vágni hozzá, mint aki mindig is tudta, hogy osztoznia kell egy kutyával a házon és kerten. Tegnap ugyanis előadtam, hogy tudtam róla és  milyen boldog vagyok, ...

Tovább Szólj hozzá

2024. jan 09.

Hogyan legyen szobatiszta kutya

írta: Sziaszőrmók
Hogyan legyen szobatiszta kutya

Huszadik rész Szőrmók Sebastian

Juhuuu végre nem forog a világ. Futok, futok, csúszik, futok futok, csúszik. Kis nőstény gazdi mit nyávogsz, ébredj már, lehet játszani! Igen, cuki vagyok és aktív, én is imádlak. Kit keltek fel mit mondasz? Hát ott az egész gazdisereg a lépcsőn már. És mindenki vidám.

Nőstény gazdi mégse vidám.. Igen oda pisiltem. Minek van szőnyeg? Különben is mi az a szőnyeg? Igen arra is odapisiltem.  Hát látom nem vagy tőle valami boldog. Oda se pisilhetek? Hát hova akkor?

Mi? Hogy kert is van! Azt a! Persze, hogy rohanok, nézzétek gazdik, gyorsabb vagyok, mint egy gepárd. Nem tudom, mi az a gepárd, de másik gazdi mondta már ezt nekem, szóval akkor tuti úgy van. Miért bámulsz ilyen mérgesen? Te vagy gepárd?

Neeem, te nyávogsz. De jó! Akkor nem ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása